BEZOEKER

VERKOOP BIJ DE KRAAM

Heeft u zin in een knolselderij of biologische aardappelen? Of wilt u de OVaalburger proberen? Kom gerust langs om bij ons het meest verse product ophalen!

RONDLEIDING

Voor u en uw vrienden, collega's, familie, studiegenoten met òf zonder agrarische achtergrond, een rondleiding door ons bedrijf met presentatie en eventuele knolselderij hapjes.

Voor mogelijkheden en foto's: zie /rondleiding

FAMILIE TOUR BIJ BOER TED

Wilt u graag weten hoe aardappelen, knolselderij en pompoenen groeien? Op de eerste zondag van september gaat boer Ted het land in om samen met u of uw kinderen deze producten te oogsten. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin.

BAKKIE BIJ DE BOER

Een nieuw initiatief vanuit ons, waarin in wij graag met mensen om tafel willen die interesse hebben en eventueel kennis kunnen delen. datum: 2e zondag van september

knolselderij- en SNERTEVENT

Reeds 11 jaar organiseren wij op de laatste zaterdag van januari het NK Snertkoken bij ons in de schuur. Een dag vol proeverijen, streekproducten en beleving van de knolselderij. Zet de laatste zaterdag van het volgende jaar alvast maar in uw agenda.

 

Voor de jaarlijkse ervaringen en foto's: zie/snert-event

CADEAUTIP

Een BoerTedsPretPakket, een Moederdagpakket en een SchermerSchattenpakket zijn een paar van de cadeaupakketten die wij voor u kunnen maken

Voor meer opties en details: zie /bezoeker/cadeau Verpakt in de unieke BOER TED jute tas.

OPEN DAG

Er staan nog geen open dagen op de planning, maar we zullen u op de hoogte houden als we weer een open dag organiseren!


BOER TED GOODIES

We hebben tegenwoordig ook leuke shirts and hoodies met BOER TED of BRTD*

BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD BRTD